Laubica – radionica za djecu

Objavljeno:
11/01/2017

Dragi roditelji, pozivamo vas da ovaj vikend dovedete svoje klince na Laubice, besplatne likovne radionice za djecu u dobi od 5 do 12 godina. Ovaj je put termin radionica drukčiji nego inače – družit ćemo se u nedjelju, 15. siječnja 2017., s prvom grupom malih kreativaca od 12 do 13 sati, a s drugom grupom od 15 do 16 sati. Motivi ovotjedne radionice su šuma i šumske životinje, no naravno da svako dijete potičemo da si pusti mašti na volju.

Inspiraciju za temu radionice ove nedjelje smo pronašli u radu Eleonore Matijašević čiji je igrokaz Šumski prijatelji izložen na 12. Zgrafu koji se održava u Laubi od 9. do 24. siječnja 2017. Sama Eleonora je na stvaranje igrokaza bila potaknuta projektom “Tete i barbe pričalice” u kojem educirani volonteri u klinici za dječje bolesti svake večeri pričanjem priča djeci olakšavaju i uljepšavaju njihov boravak u bolnici. Stoga, ideja je ovotjedne radionice da korištenjem raznih likovnih tehnika, uz pomoć Laubinih volontera, djeca kreiraju malo kućno kazalište šumske tematike na kojem bi možda i sami voljeli vidjeti ili odigrati pokoju veselu životinjsku avanturu.

Prijave za radionicu nisu potrebne.
Djeca mlada od 5 godina mogu sudjelovati, no uz prisutstvo roditelja.
Dok traje radionica, roditelji mogu razgledati izložbu s ulaznicom po “kvartovskoj” cijeni od 10 kuna, a oni koji žele još opuštenije iskoristiti svoje slobodno vrijeme, mogu se odmoriti u Bistrou Lauba.

Vidimo se u nedjelju!

sumski sumski (2)

Organizator

Partneri

ico-d fakat

Medijski partneri

designed-rs presscut

Filmski program partneri

25 fps bonobostudio filmaktiv hulahoop